Ingredientai
- Sardinės: (skardinė konservuotų) 1 vnt.
- Jogurtas 150 ml natūralus
- Kiaušiniai 2 vnt. kietai virti
- Duona 3 riekės 3 valg. š. trupinių ir 2 riekės grūdėtosios
- Svogūnai 1 vnt. pusė
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Čiobreliai 1 arbat. š. smulkintų šviežių
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
Kaip gaminti
1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite smulkiai sukapotą svogūną ir kepkite, kol pasidarys skaidrus.
2. Į keptuvę su svogūnais suberkite čiobrelius, duonos trupinius, sukrėskite jogurtą, nuvarvintas ir šakute sutrintas sardines, nuluptus ir smulkiai sukapotus kiaušinius, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite.
3. Duonos riekes iš pradžių paskrudinkite, paskui aptepkite sardinių kremu ir kepinkite ant grotelių, kol pradės putoti. Sumuštinius patiekite karštus.
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |
Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams, Pusryčiams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita