Ingredientai
- Ožkų pieno sūris 150 g
- Jogurtas 1 valg. š. natūralaus
- Trapučiai: (pakelis) 1 vnt.
- Spanguolės 100 g uogienės
- Svogūnų laiškai 1 sauja 2 - 3 vnt.
- Petražolės 1 vnt. šakelė
Kaip gaminti
1. Ožkų sūrį sutrinkite šakute ir išsukite su natūraliu jogurtu.
2. Po šaukštelį sūrio masės uždėkite ant trapučių. Pagardinkite spanguolių uogiene, papuoškite smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais, petražolių lapeliais.
Knyga „Geri receptai“ |
Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita