Ingredientai
- Vištiena 2 vnt. viščiukų krūtinėlės
- Duona 8 vnt. sumuštinių duonos riekelės
- Fetos sūris 200 g
- Špinatai 50 g šviežių
- Pomidorai 2 vnt.
- Sviestas 2 valg. š.
- Aliejus 50 ml
- Raudonėliai 1 arbat. š. žiupsnelis džiovintų
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
Kaip gaminti
1. Keptuvėje ištirpinkite šaukštą sviesto, įpilkite šlakelį aliejaus, sudėkite viščiukų krūtinėles, apibarstykite druska, pipirais, raudonėliais ir apkepkite iš abiejų pusių, kol mėsa gražiai apskrus. Padėkite krūtinėles ant popierinio rankšluosčio, kad nusivarvėtų. Kai mėsa atvės, supjaustykite plonomis riekelėmis.
2. Nuplaukite špinatus, pomidorus supjaustykite griežinėliais.
3. Duonos riekelę patepkite sviestu, dėkite pomidorų, špinatų, vištienos, užtrupinkite fetos sūrio, uždėkite sviestu apteptą duonos riekelę, paspauskite sumuštinį, kad suliptų. Trumpai apkepkite suvožtinius sumuštinių keptuvėje.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita