Ingredientai
- Sūris 200 g fermentinis
- Miltai 100 g
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Pienas 60 ml
- Džiūvėsiai 70 g malti
Kaip gaminti
1. Sutarkuokite sūrį, suberkite miltus, įmuškite kiaušinį, įpilkite šlakelį pieno, pagal skonį įberkite prieskonių ir viską gerai sumaišykite.
2. Iš gautos tešlos lipdykite blynelius, juos apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite. Sūrio blynelius valgykite su grietine arba grybų padažu.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita