Ingredientai
- Miltai 1 st.
- Pienas 1 st. nepilna stiklinė
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Sūris 150 g fermentinis
- Cukrus 1 valg. š. nepilnas šaukštas
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Sūrį sutarkuokite burokine tarka.
2. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų ir išplakite su cukrumi bei pienu, o baltymus išplakite iki standžių putų.
3. Ant sūrio supilkite trynių plakinį, suberkite miltus, pasūdykite ir viską išmaišykite. Tuomet atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus ir kepkite. Tinka valgyti su daržovėmis, majonezo ar pomidorų padažais. Skanaus!
Recepto autorė Jolanta Sutkuvienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei
- Konkursai: Blynų konkursas
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Užgavėnės
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita