Ingredientai
- Įvairios prieskoninės žolelės 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
- Sviestas 50 g
- Džiūvėsiai 2 valg. š. malti
- Miltai 2 valg. š.
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Sūris 300 g fermentinis
- Aliejus 1 st. kepimui
Kaip gaminti
1. Sutarkuokite sūrį, sudėkite visus kitus produktus ir viską gerai išmaišykite, kad gautųsi vientisa masė.
2. Formuokite rutuliukus ir dėkite į įkaitintą aliejų.
3. Kai rutuliukai apskrus ir susidarys traški plutelė, traukite iš keptuvės ir dėkite ant popierinio rankšluoščio, kad nusisunktų riebalų perteklius. Patiekti galima ir karštus, ir šaltus su pikantišku padažu.
Skanaus!
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita