Ingredientai
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Aliejus 200 ml
- Miltai 2 valg. š.
- Sūris 100 g fermentinio
- Jelapenai: 50 g
- Džiūvėsiai 50 g
- Pipirai 2 žiupsnelis juodųjų, kvapniųjų, čili
- Saldžiosios paprikos milteliai 1 žiupsnelis pagal skonį
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
Kaip gaminti
- Pusę kiaušinio baltymo išplakite iki putų, supilkite miltus ir tarkuotą sūrį.
- Viską išmaišykite iki vientisos masės. Iš gautos masės formuokite rutuliukus į kuriuos dėkite jalapeno gabaliuką.
- Rutuliukus apvoliokite likusiame baltyme ir džiūvėsiuose.
- Kepkite gruzdintuvėje tris minutes, kol apskrus. Skanus.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita