Ingredientai
- Ruginės bandelės 4 vnt.
- Tunas 200 g konservuotų tunų savose sultyse
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Pomidorai 2 vnt.
- Raudonasis svogūnas 1 vnt.
- Salotos 40 g šviežių
- Alyvuogės 2 valg. š. juodųjų alyvuogių be kauliukų
- Citrinos 1 vnt. sulčių
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
Kaip gaminti
1. Kietai išvirkite kiaušinius, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.
2. Nuvarvinkite tunus, susmulkinkite šakute, įmaišykite smulkiai pjaustytą svogūną, pasūdykite, pagardinkite pipirais, įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, išmaišykite.
3. Perpjaukite bandeles, vidine puse jas trumpai apskrudinkite sausoje keptuvėje.
4. Ant vienos bandelės pusės uždėkite salotos lapų, pomidorų griežinėlių, šaukštą tunų su svogūnais, kelis kiaušinių griežinėlius ir pjaustytų alyvuogių, užvožkite likusia bandelės pusele.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita