Ingredientai
- Kiaušiniai 3 vnt. pyrago pagrindui
- Cukrus 125 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“ - pyrago pagrindui
- Vanilinis cukrus 1 arbat. š. „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile - pyrago pagrindui
- Miltai 120 g pyrago pagrindui
- Kepimo milteliai 0,5 arbat. š. pyrago pagrindui
- Citrinos 1 vnt. žievelės - pyrago pagrindui
- Cinamonas 2 arbat. š. malto - pyrago pagrindui
- Grietinėlė 350 ml maskarponės kremui
- Maskarponės sūris 250 g maskarponės kremui
- Miltelinis cukrus 3 valg. š. „Dansukker“ cukraus miltelių - maskarponės kremui
- Uogienė:(tirštos - maskarponės kremui) 6 valg. š.
Kaip gaminti
- Įkaitinkite orkaitę iki 250 °C, kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
- Kiaušinius, granuliuotą cukrų ir vanilinį cukrų su natūralia vanile išplakite iki purios masės.
- Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir atsargiai suberkite į kiaušinių masę. Išmaišykite ir tolygiai paskleiskite tešlą ant kepimo popieriaus.
- Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės apie 5 min. Iškeptą pyragą apibarstykite cukrumi, išverskite ant kepimo popieriaus ir atsargiai ištraukite popierių.
- Maskarponės kremui pagaminti lengvai išplakite grietinėlę ir sumaišykite ją su maskarponės sūriu. Per sietelį suberkite cukraus miltelius ir atsargiai sudėkite uogienę.
- Tepkite kremą ant pyrago pagrindo ir suvyniokite. Laikykite vėsioje vietoje.
- Prieš patiekdami pabarstykite cukraus milteliais ir pridėkite norimų uogų.
Receptas „DANSUKKER“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Cukrus „Dan Sukker“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita