Ingredientai
- Varškė 400 g pusriebės
- Avižiniai dribsniai 150 g
- Jogurtas 100 g graikiško
- Kokosų gėrimas 100 ml
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Obuoliai 300 g tarkuotų
- Kokosų drožlės 20 g
- Migdolai 40 g
- Linų sėmenys 15 g
- Kepimo milteliai 5 arbat. š.
- Klevų sirupas 3 valg. š. arba pagal skonį
Kaip gaminti
1. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių ir juos išplakite iki standžių putų, tuomet atskirai suplakite trynius kartu su klevų sirupu.
2. Lėtai supilkite trynius į baltymus ir sumaišykite. Sudėkite visus likusius ingredientus, išmaišykite ir palikite 20 minučių pastovėti, kad išbrinktų avižos.
3. Kepkite varškės apkepą iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Apkepai