Ingredientai
- Avižiniai dribsniai 4 st. nesmulkintų
- Riešutai 1 st. mišinio, galima - kartu su sėklomis
- Druska 0,5 arbat. š.
- Cinamonas 0,5 arbat. š.
- Kokosų aliejus 0,5 st. arba alyvuogių
- Medus 0,5 st.
- Džiovinti vaisiai 0,25 skiltelės
Kaip gaminti
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir didelę kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
2. Tuomet dubenyje sumaišykite avižas, riešutus, sėklas, druską ir cinamoną. Ten supilkite aliejų, medų ir gerai išmaišykite. Supilkite paruoštą granolos mišinį į skardą ir tolygiai paskirstykite.
3. Kartkartėmis pamaišydami kepkite apie pusvalandį, kol apskrus. Ištraukę granolą iš orkaitės, leiskite jai atvėsti.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai