Ingredientai
- Sausainiai 600 g „Gaidelis“ (taip, jie veganiški!)
- Kondensuotas pienas 1 vnt. skardinė kokosų
- Kokosų aliejus 100 g
- Razinos 2 sauja ekologiškų
- Moliūgo sėklos 3 valg. š.
- Linų sėmenys 3 valg. š.
- Kakava 3 valg. š. ekologiškos be cukraus
Kaip gaminti
1. Sausainius sulaužykite.
2. Kondensuotą kokosų pieną ir aliejų ištirpinkite, bet neužvirinkite.
3. Į kokosų masę berkite kakavą, sėklas, razinas ir gerai išmaišykite.
4. Sausainius dėkite į masę ir labai gerai išmaišykite.
5. Imkite norimą formą, krėskite į ją masę, o tuomet prispauskite. Atvėsinkite.
6. Dėkite skanėstą į šaldytuvą ir laikykite ten, o kai norėsite, ištraukite atpjaukite gabaliuką ir skanaukite.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Vegetarams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė