Ingredientai
- Ananasai 9 riekės konservuotų
- Silkė 5 vnt. filė gabaliukai
- Porai 250 g
- Agurkai 4 vnt. marinuoti
- Majonezas 3 valg. š.
- Pomidorai 10 vnt. vyšninių
- Petražolės 1 žiupsnelis kapotų šviežių
Kaip gaminti
- Silkių filė supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į dubenį. Ten pat suberkite poro griežinėlius, agurkų kubelius, įdėkite majonezo ir sumaišykite.
- Ant lėkštės sudėkite ananasų griežinėlius ir ant jų dėkite silkių salotas, kurias papuoškite vyšniniais pomidorais ir petražolių lapeliais.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams
- Noriu patiekalo: Salotos, Užkandžiai
- Rengiu šventę: Kalėdos