Ingredientai
- Sviestas 50 g
- Žiediniai kopūstai 1 vnt. vidutinio dydžio, lapai pašalinti ir nupjautas kotas
- Česnakai 3 skiltelės supjaustytos plonomis riekelėmis
- Čiobreliai 5 vnt. šakelės šviežio
Kaip gaminti
1. Imame puodą tokį, kad jame laisvai tilptų žiedinis kopūstas. Ant mažos ugnies ištirpiname sviestą, sudedame česnako skilteles ir čiobrelius.
2. Ant viršaus „sodiname“ žiedinį kopūstą, uždengiame dangčiu, troškiname 20-30 minučių – įkišus peilį jis turi lengvai slysti.
3. Patiekiame kartu su karamelizuotais česnakais ir užpilame sviestu, kuriame troškinosi.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Lieknėjantiems
- Noriu patiekalo: Užkandžiai