Ingredientai
- Kopūstai 1 vnt. 0,5 vnt.
- Svogūnai 2 vnt.
- Grybai 100 g virti džiovinti baravykai arba kitokie grybai
- Aliejus 100 ml
- Actas 2 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Cukrus 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Kopūstą supjaustykite smulkiais šiaudeliais.
2. Svogūnus ir grybus supjaustykite šiaudeliais ir pakepkite su puse nurodyto kiekio aliejaus. Kai svogūnai ir grybai atvės, juos sumaišykite su kopūstais.
3. Likusį aliejų sumaišykite su actu, paskaninkite druska ir cukrumi ir užpilkite salotas. Sumaišykite. Patiekdami papuoškite žalumynais.
Šaltinis: 15min.lt
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita