Ingredientai
- Raudonojo kario pasta:( „Santa Maria Curry Paste Red“ ) 1 valg. š.
- Padažas:(0,5 but. „Santa Maria Asian Wok Sweet & Sour organic“ ) 1 vnt.
- Makaronai 250 g 1 pak. „Santa Maria Egg Noodles“
- Raudonasis svogūnas 2 vnt.
- Kopūstai 100 g
- Pupelės 100 g šviežios žaliosios
- Morkos 1 vnt.
- Aliejus 4 valg. š. kepimui
- Didkepsnis: 500 g
- Anakardžių riešutai 200 ml
Kaip gaminti
- Paruoškite makaronus pagal pakuotės nurodymus. Tuomet atvėsinkite juos šaltame vandenyje ir padėkite į šalį.
- Smulkiai supjaustykite daržoves ir mėsą.
- Paskrudinkite anakardžių riešutus sausoje keptuvėje.
- Pakepkite mėsą aliejuje aukštoje temperatūroje, kol ji gražiai apkeps, tada sudėkite daržoves.
- Pakepinkite maišydami maždaug 2–3 minutes, kol mėsa iškeps, o daržovės sušils.
- Supilkite Wok padažą ir įmaišykite anakardžių riešutus.
- Pakepkite makaronus karštoje keptuvėje, aliejuje su kario pasta, sumaišykite ir patiekite makaronus lėkštėje kartu su Wok.
Receptas iš tinklaraščio „Santa Maria“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Prieskoniai „Santa Maria“
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums, Vakarienei
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Tailandiečių