Ingredientai
- Vištiena 400 g filė supjaustytos kubeliais
- Aliejus 2 valg. š.
- Prieskoniai 1 vnt. 1 pak. SANTA MARIA ekologiško THAI prieskonių mišinio su ananasais
- Kokosų pienas 400 ml 1 skardinės (400 ml) SANTA MARIA kokosų pieno
- Ananasai 1 vnt.
- Špinatai 100 g
- Kalendros 1 žiupsnelis lapelių
- Makaronai 1 sauja tinka ir ryžiai garnyrui
Kaip gaminti
- Supjaustykite vištienos filė kubeliais ir apkepkite aliejuje.
- Sumaišykite kokosų pieną su ekologišku THAI prieskonių mišiniu su ananasais ir gautą plakinį supilkite į keptuvę ant vištienos filė kubelių.
- Porą minučių viską pavirkite.
- Nulupkite ir supjaustykite ananasą gabalėliais, sudėkite ant vištienos kartu su šviežiais špinatais.
- Papuoškite keliais kalendrų lapeliais. Patiekite su makaronais arba ryžiais.
Patarimas! Rinkitės ekologišką vištienos filė, daržoves ir pagaminkite ekologišką patiekalą.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Prieskoniai „Santa Maria“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Tailandiečių