Ingredientai
- Kopūstai 0,25 vnt.
- Morkos 1 vnt.
- Sezamo sėklos 3 valg. š.
- Petražolės 1 valg. š. kapotų šviežių
- Mėtos 1 valg. š. kapotų šviežių
- Bazilikai 1 valg. š. kapotų šviežių
- Kalendros 1 valg. š. kapotų šviežių
- Žalioji citrina 2 valg. š. išspaustų sulčių; padažui
- Žuvies padažas 2 valg. š. padažui
- Sezamų aliejus 2 valg. š. padažui
- Medus 1 valg. š. padažui
- Imbieras 1 valg. š. tarkuoto; padažui
Kaip gaminti
1. Kopūstą susmulkinkite pjaudami plonomis juostelėmis. Morką sutarkuokite arba taip pat plonai supjaustykite. Susmulkinkite prieskonines žoleles.
2. Sumaišykite salotas. Galite uždaryti sandariai ir palikti dieną–dvi šaldytuve.
3. Pasigaminkite padažą sumaišydami visus ingredientus. Skaniau, kai padažas pastovi bent kelias valandas ir skoniai susibalansuoja.
4. Prieš valgydami sumaišykite salotas su padažu.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Vakarienei, Vegetarams, Žaliavalgiams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Tailandiečių