Ingredientai
- Batonas (ir sumuštinių duonos likučiai) 200 g
- Pienas 200 ml
- Kiaušiniai 3 vnt. 1 tešlai ir 2 užtepui
- Druska 2 žiupsnelis po žiupsnelį tešlai ir užtepui
- Aliejus 50 ml kepimui
- Majonezas 3 valg. š. užtepui
- Česnakai 1 skiltelės užtepui
- Sūris 50 g lydytas - užtepui
Kaip gaminti
1. Batoną ir sumuštinių duonos likučius išmirkykite piene.
2. Išmirkytus duoną ir batoną sutrinkite, įplakite kiaušinį ir įberkite šiek tiek druskos. Kepkite aliejuje arba įkaitintuose taukuose.
3. Virtus kiaušinius supjaustykite, įdėkite majonezo, smulkintą česnaką, lydytą sūrį ir pagardinkite druska. Valgykite su blyneliais. Skanaus!
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita