Ingredientai
- Duona 200 g baltos forminės
- Pienas 125 ml
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Cukrus 1 valg. š.
- Aliejus 50 ml
- Miltelinis cukrus 2 valg. š.
- Cinamonas 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Kiaušinį, pieną, bei šaukštą cukraus išplakite.
2. Iš forminės duonos, stiklinės pagalba, išpjaukite apvalius blynelius.
3. Juos pamirkykite pasiruoštame kiaušinio plakinyje ir apkepinkite aliejuje, apiberkite milteliniu cukrumi ir, jei patinka, cinamonu.
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita