Ingredientai
- Sviestas 200 g minkšto
- Kietasis sūris 230 g
- Parmezano sūris 2 valg. š. tarkuoto
- Česnakai 2 skiltelės smulkintos
- Petražolės 3 vnt. šakelės
- Bazilikai 3 vnt. lapeliai
- Krapai 3 vnt. šakelės
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Kruopščiai susmulkinkite petražoles, krapus ir baziliką.
2. Sviestą išsukite kartu su kreminiu sūriu, parmezanu, česnaku ir susmulkintomis žolelėmis. Suberkite juoduosius pipirus ir druską. Dar kartą gerai išmaišykite ir palikite nakčiai pastovėti šaldytuve.
3. Skanaukite su duonos traškučiais.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai