Ingredientai
- Cukinijos 8 vnt. žiedų
- Bazilikai 1 arbat. š. džiovintų
- Raudonėliai 1 arbat. š. džiovintų
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį
- Parmezano sūris 1 sauja 0,5 saujelės tarkuoto
- Riešutai 1 sauja pusė saujelės maltų
- Aliejus 100 ml
- Vynas 50 ml sauso, baltojo
Kaip gaminti
- Cukinijų žiedus nuplaukite, nusausinkite, apipurkškite aliejumi, apšlakstykite vynu, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
- Juos apvoliokite riešutų bei sūrio mišinyje ir iškepkite karštuose riebaluose.
- Prieš tiekdama gerai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita