Ingredientai
- Šaldyta sluoksniuota mielinė tešla 1 kg
- Aviena 500 g
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Pomidorų pasta 2 valg. š.
- Actas 2 valg. š.
- Kuminai 2 arbat. š.
- Aitrioji paprika 1 arbat. š.
- Raudonėliai 1 arbat. š.
- Druska 1 arbat. š.
- Paprikos 2 vnt. (1 žalia, 1 raudona)
- Svogūnai 1 vnt.
- Alyvuogės 1 vnt. (po 1 vnt. į pyragėlį)
Kaip gaminti
- Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejų, sudėkite avieną ir ją apkepkite. Į tą pačią keptuvę suberkite ir likusius susmulkintus ingredientus (išskyrus alyvuoges).
- Viską gerai išmaišykite ir patroškinkite apie 15 minučių. Baigus troškinti leiskite įdarui atvėsti. Dėkite jį į iškočiotos tešlos apskritimus, taip pat pridėkite ir po vieną alyvuogę.
- Pyragėlius pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 15 minučių, kol jie įgaus auksinį atspalvį.
Receptas iš kaledos.borjomi.lt
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Rengiu šventę: Kalėdos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Argentinos