Ingredientai
- Maskarponės sūris 350 g
- Grietinėlė 200 ml 35 proc. riebumo
- Kava 300 ml stiprios, saldžios
- Kiaušiniai 8 vnt. 3 - kremui ir 5 - biskvitui
- Cukrus 300 g 100 - kremui ir 200 - biskvitui
- Kakava 100 g tamsios, karčios
- Brendis: 50 ml
- Miltai 200 g
Kaip gaminti
Biskvitui:
- Kiaušinius, išplakite su cukrumi kol taps balta masė, tada berkite persisijotus miltus ir plakite, kol tešloje matysis burbuliukai. Biskvitą kepkite 170C orkaitėje iki 30 min.
Kremui:
- 3 kiaušinio trynius išplakite su cukrumi iki standžios masės, dėkite mascarpone, pilkite brendį viską gerai išplakite, atsargiai dėkite išplaktą grietinėlę, pabaigoje baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į kremą.
- Biskvitą perpjaukite į tris, lygias dalis. Dėkite į formą, kiekvieną biskvitą sulaistykite kava, ant viršaus dėkite kremą ir taip sluoksniuokite iki viršaus.
- Viršų gausiai apiberkite kakava, papuoškite šokolado drožlėmis. Skanaus!