Ingredientai
- Kiaušiniai 7 vnt. didelių - biskvitui
- Cukrus 236 ml biskvitui
- Miltai 3 valg. š. biskvitui
- Kakava 2 valg. š. biskvitui
- Lazdynų riešutai 3 puodelis 2 puodeliai maltų - biskvitui ir sauja kepintų - dekoracijai
- Kepimo milteliai 2 arbat. š. biskvitui
- Maskarponės sūris 500 g kremui
- Sviestas 100 g kambario temperatūros - kremui
- Riešutų skonio pertepti vafliukai:(kremui) 260 g
- „Nutella“:(kremui) 1 puodelis
- Saldainių „Ferrero rocher“:(dekoracijai) 5 vnt.
- Šokoladas 100 g pieniško - kremui
Kaip gaminti
- Pasiruošikite biskvitus. Kiaušinius elektriniu plakikliu sumaišykite su cukrumi.
- Suberkite maltus riešutus, miltus, kakavą ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišykite.
- Tešlą padalinkite į tris lygias dalis ir po vieną kepkite biskvitus. (aš kepiau 180 laipsnių orkaitėje, vienas biskvitas kepė apie 10–15 minučių). Iškepus palikite atvėsti.
- Kremui šokoladą ištirpinkite ant karštų garų, kai atvės, įsukite minkštą sviestą ir maskarponę.
- Po truputį įsukite „Nutellą“ ir laužytus vafliukus.
- Suformuokite tortą. Šonus aplipdykite kepintais riešutukais, viršų apdėliokite saldaniais.
Receptas iš: g-blogas.lt