Ingredientai
- Sutirštintas pienas 390 g pusė indelio - tešlai (pienas turi būti išviręs (virti 1,5 - 2val.) arba jau pirkti virtą), ir pusė - kremui
- Soda 4 g pusė arbat. š. nugesintos sodos - tešlai
- Pienas 3 valg. š. glajui
- Kiaušiniai 2 vnt. tešlai
- Kakava 50 g 1 valg. š. - tešlai ir 3 arbat. š. - glajui
- Grietinė 200 g tešlai
- Cukrus 300 g 1 st. - tešlai ir 3 valg. š. glajui
- Sviestas 200 g 150 g - kremui ir 50 g - glajui
- Miltai 240 g tešlai
Kaip gaminti
1. Visus tešlai skirtus ingredientus gerai išmaišykite ir iškepkite 3 - 5 lakštus.
2. Kol lakštai kepa, pagaminkite kremą ir glajų. Kremui skirtą sutirštintą pieną ir sviestą išplakite ir ištepkite lakštus.
3. Pagaminkite glajų - cukrų, sviestą, kakavą ir pieną išmaišykite, užvirinkite ir apliekite visą tortą.
Neapsakamo skonio tortas. SKANAUS!!!
Receptą atsiuntė Liuda A.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita