Ingredientai
- Sausainiai 250 g šokoladinių - pagrindui
- Sviestas 275 g 115 - kambario temperatūros - pagrindui, 50 - juodo šokolado musui, 50 - baltojo šokolado musui ir 50 - pieniško šokolado musui
- Juodasis šokoladas 200 g juodo šokolado musui
- Grietinėlė 600 ml 200 - plakimui - juodo šokolado musui, 200 - baltojo šokolado musui ir 200 - pieniško šokolado musui
- Želatina 24 g 8 - miltelių - juodo šokolado musui, 8 - baltojo šokolado musui ir 8 -pieniško šokolado musui
- Šokoladas 400 g 200 - pieniško - pieniško šokolado musui ir 200 - baltojo - baltojo šokolado musui
Kaip gaminti
- Pasiruoškite nedidelę tortinę nuimamais kraštais.
- Sausainius sumalkite ir sumaišykite su sviestu.
- Gautus trupinukus suberkite į tortinę ir pirštais suslėkite torto pagrindą. Pastatykite į šaldytuvą.
- Visą želatiną, skirtą šokolado musams, užpilkite šaltu vandeniu, kad apsemtų ir palikite išbrinkti.
- Visą grietinėlę standžiai suplakite ir pastatykite į šaldytuvą.
- Juodą šokoladą sulaužykite skiltelėmis, dėkite į puodą su sviestu ir trečdaliu želatinos.
- Maišydami, ant nedidelės kaitros, viską tirpinkite iki vientisos masės. Atvėsinkite iki kambario temperatūros ir įmaišykite trečdalį grietinėlės.
- Gautą musą supilkite ant sausainių pagrindo ir išlyginkite paviršių. Pastatykite į šaldytuvą pilnai sustingti.
- Pienišką šokoladą sulaužykite skiltelėmis, dėkite į puodą su sviestu ir trečdaliu želatinos.
- Maišydami, ant nedidelės kaitros, viską tirpinkite iki vientisos masės.
- Atvėsinkite iki kambario temperatūros ir įmaišykite trečdalį grietinėlės.
- Gautą musą supilkite ant sutvirtėjusio juodojo šokolado muso ir išlyginkite paviršių. Pastatykite į šaldytuvą pilnai sustingti.
- Baltąjį šokoladą sulaužykite skiltelėmis, dėkite į puodą su sviestu ir trečdaliu želatinos.
- Maišydami, ant nedidelės kaitros, viską tirpinkite iki vientisos masės.
- Atvėsinkite iki kambario temperatūros ir įmaišykite trečdalį grietinėlės.
- Gautą musą supilkite ant sutvirtėjusio pieniško šokolado muso ir išlyginkite paviršių. Pastatykite į šaldytuvą pilnai sustingti.
Receptas iš: g-blogas.lt