Ingredientai
- Tortilija 6 vnt.
- Kumpis 400 g šaltai rūkyto
- Salotos 1 vnt. pusė „Ledkalnio“ salotos
- Sūris 1 vnt. indelis natūralaus skonio tepamojo varškės sūrelio su pievagrybiais
- Pomidorai 3 vnt. didesni
- Obuoliai 1 vnt.
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis šviežiai maltų
Kaip gaminti
1. Obuolį nulupkite, sutarkuokite, sumaišykite su tepamuoju sūreliu, jei reikia, pasūdykite.
2. Kumpį supjaustykite plonais griežinėliais. Salotas nuplaukite ir labai gerai nusausinkite.
3. Pomidorų galus įpjaukite, vaisius nuplikykite verdančiu vandeniu, tada nulupkite odelę ir supjaustykite plonais griežinėliais.
4. Ant pašildytų tortilijų tepkite sūrelio su obuoliais, tada klokite po kelis lapus salotų, dėkite kumpio ir pomidorų.
5. Tortilijas susukite, perpjaukite per pusę, kad būtų patogiau valgyti, ir patiekite.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita