Ingredientai
- Vištiena 400 g maltos - pagal poreikį
- Prieskoniai 1 žiupsnelis aštrių - pagal poreikį
- Kukurūzai 1 vnt. konservuotų - pagal poreikį
- Pupelės 1 vnt. pomidorų padaže - pagal poreikį
- Tortilija 1 vnt. pakuotė - pagal poreikį
- Grietinė 2 valg. š.
- Pomidorų padažas 2 valg. š. pagal poreikį
- Sūris 1 vnt. pakuotė lydyto - pagal poreikį
- Fermentinis sūris: (tarkuoto) 1 sauja
Kaip gaminti
- Maltą vištieną pakepinkite su aštriais prieskoniais, pupelėmis pomidorų padaže ir konservuotais kukurūzais.
- Įdaro pridėkite į kepimo formoje išdėliotas tortilijas.
- Ant viršaus uždėkite po kelis šaukštus grietinės (ji prie aštrios mėsos labai tinka) ir įspauskite pomidorų padažo.
- Mėsytę apdenkite lydyto sūrelio lapeliais ir sulenkite kraštelius, viską „uždarykite“.
- Užbarstykite gerą saują tarkuoto fermentinio sūrio ir pašaukite į karštą orkaitę.
- Kepkite apie pusvalandį.
Receptas iš: g-blogas.lt
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vaikams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Apkepai, Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita