Ingredientai
- Tortilija 3 vnt. lakštai
- Alyvuogių aliejus 1 puodelis 1/4
- Druska 1 žiupsnelis
- Raudonėliai 1 žiupsnelis džiovinto
- Bazilikai 1 žiupsnelis džiovinto
- Pomidorų padažas 1 valg. š.
Kaip gaminti
- Aliejų sumaišykite su pomidorų padažu, druska ir prieskoniais.
- Mišiniu, naudodami konditerinį teptuką, gausiai ištepkite tortilijas.
- Žirklėmis jas padalinkite į daug trikampėlių ir dėliokite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
- Pašaukite į gerai įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 5–10 minučių, kol apskrus.
Receptas iš: g-blogas.lt
Kategorijos
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita