Ingredientai
- Jautiena 300 g išpjova
- Svogūnai 1 vnt. mažas
- Garstyčios 1 arbat. š.
- Kaparėliai 1 arbat. š.
- Brendis: 1 arbat. š.
- Petražolės 1 sauja
- Ančiuvių filė: 6 vnt.
- Kiaušiniai 1 vnt. trynys
- Sezamo sėklos 1 sauja daigintų, juodųjų
- Pomidorai 4 vnt. vyšniniai
- Druska 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Mėsą supjaustykite smulkiais kubeliais, truputį pakapokite.
2. Mažais kvadratėliais supjaustykite svogūnėlį, kaparėlius, ančiuvių filė. Petražoles sukapokite.
3. Dubenyje suminkykite mėsą ir visus kitus produktus, pasūdykite ir įberkite pipirų.
4. Į didelę lėkštę pastatykite tuščiavidurę apvalią formelę, į ją po šaukštą dėkite jautieną, truputį paplokite, kad bokštelis būtų tvirtesnis.
5. Puoškite sezamų daigais ir per pusę perpjautais vyšniniais pomidorais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Virtuvės paslaptys“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Totorių