Ingredientai
- Varškė 200 g arba 250
- Sūris 500 g feta arba mocarela
- Vanduo 100 ml šaltas, galima ir mažiau
- Sviestas 300 g
- Soda 4 g
- Druska 4 g
- Miltai 500 g
Kaip gaminti
- Sviestą sukapokite su miltais, įpilkite šalto vandens, nugesintos actu sodos ir greitai suminkykite.
- Padalinkite tešlą į du gabalus ir padėkite į šaldytuvą. Šiek tiek palaikius perkelkite į šaldymo kamerą (geriausia visai nakčiai).
- Vėliau šiek tiek atšildžius gabalus iškočiokite, ant vieno jų sudėkite šiltame vandenyje išmirkytą ir virtuviniame kombaine susmulkintą kartu su varške sūrį, kitu iškočiotu gabalu užklokite.
- Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Gruzinų