Ingredientai
- Miltai 250 g
- Mielės 20 g
- Druska 5 g
- Cukrus 5 g
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
Kaip gaminti
- Miltus suberkite į dubenį, viduje padarykite duobutę, į ją sudėkite trupintas mieles, suberkite cukrų ir druską, įpilkite 4 šaukštus šilto vandens.
- Mielių masę lengvai ištrinkite, ant viršaus berkite miltų, dubenį uždenkite ir palikite šiltoje vietoje apie 20 min.
- Supilkite apie pusę stiklinės vandens, šaukštą aliejaus.
- Virtuviniu kombainu užmaišykite tešlą, aptepkite ją aliejumi ir dar dviem valandoms palikite pakilti.
- Galiausiai iškočiokite norimo dydžio papločius. Kiekvieną jų aptepkite aliejumi, ant viršaus krėskite gaminto naminio pomidorų padažo ir sudėkite pasirinktus ingredientus.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Italų