„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
4 asmenims Užtruksite: Įvertinkite: 4.0 5 / 1
Jau įvertinote šį receptą

Traškučiai su sultingu avienos faršo padažu

Traškučiai su sultingu avienos faršo padažu
Traškučiai su sultingu avienos faršo padažu / Mariaus Žičiaus nuotr.
Skaitysiu vėliau

Daugiau 15min Gyvenimas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Ingredientai

Kaip gaminti

1. Susmulkinkite svogūną ir apkepkite su faršu. Kepamą faršą pertrinkite šakute. Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu, paskui kelioms sekundėms įmeskite į šaltą vandenį, išimkite ir nulupkite. Pomidorus perpjaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite tik minkštimą, sudėkite į faršą, supilkite vyną ir ant mažos ugnies troškinkite. Sudėkite pjaustytą aitrųjį pipirą, grūstą česnaką, įberkite pipirų, druskos, maltos saldžiosios paprikos, sudėkite pastą ir troškinkite apie 30 minučių.

2. Baigdami troškinti suverskite pupeles ir apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis. Padažą tiekite supylę ant traškučių, šalia padėkite žaliųjų citrinų griežinėlių.

Knyga „Viskas iš faršo“
Knyga „Viskas iš faršo“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Viskas iš faršo“, kulinarė Asta Žvikienė  

Kategorijos

Šaltinis: 15min