Ingredientai
- Svogūnai 500 g
- Druska 1 valg. š.
- Miltai 30 g
- Krakmolas 30 g
- Miltelinis cukrus 10 g
- Saldžiosios paprikos milteliai 1 arbat. š. 0,5
- Aliejus 500 ml gruzdinimui
Kaip gaminti
- Svogūnus supjaustykite žiedais.
- Paruoškite tirpalą iš 500 ml vandens ir druskos.
- Svogūnus tirpale mirkykite pusvalandį.
- Sumaišykite paprikas, persijotus miltus, krakmolą ir miltelinį cukrų.
- Svogūnų žiedus nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir apvoliokite miltų mišinyje.
- Kepkite mažomis porcijomis įkaitintame aliejuje.
- Išimkite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita