Ingredientai
- Bulvės 700 g
- Svogūnai 2 vnt.
- Salierai 1 vnt. stiebas
- Aliejus 1 valg. š.
- Morkos 2 vnt.
- Mėlynųjų pelėsių sūris 200 g
- Druska 1 arbat. š. nubrauktas šaukštelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
Kaip gaminti
1. Nuskuskite ir supjaustykite bulves. Sudėkite jas į puodą, užpilkite vandeniu ir palikite pastovėti.
2. Supjaustykite morkas, salierą, svogūnus ir 5 min. viską kepkite ant aliejaus. Daržoves sudėkite į puodą su bulvėmis ir virkite, kol užvirs.
3. Sriubą sutrinkite ir ant viršaus dėkite gabaliukais pjaustyto mėlynojo sūrio.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita