Ingredientai
- Bulvės 500 g
- Svogūnai 2 vnt.
- Salierai 2 vnt. stiebai
- Morkos 2 vnt.
- Aliejus 1 valg. š.
- Paprikos 230 g saldžiosios: 1 geltona ir pusė raudonos
- Druska 1 arbat. š. nubrauktas šaukštelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį, malti
Kaip gaminti
1. Nuskuskite ir supjaustykite bulves. Svogūnus, morkas, salierus, geltoną saldžiąją papriką supjaustykite ir 5 min. pakepkite keptuvėje ant aliejaus.
2. Viską sukrėskite į puodą su vandeniu ir virkite, kol daržovės išvirs.
3. Paskui sriubą sutrinkite ir ant viršaus užberkite smulkiai pjaustytos raudonos saldžiosios paprikos.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita