Ingredientai
- Juodasis šokoladas 250 g
- Grietinėlė 100 ml
- Cukrus 5 valg. š. „Dansukker“ cukraus „Farinas“
- Sviestas 25 g
- Kalėdinis punšas:(2 - 3) 2 valg. š.
- Kakava 1 vnt. žiupsnelis kakavos miltelių apibarstyti
Kaip gaminti
- Susmulkinkite šokoladą.
- Prikaistuvyje užvirkite grietinėlę ir cukrų „Farinas“.
- Nukelkite prikaistuvį nuo ugnies. Suberkite šokoladą, sudėkite sviestą, supilkite kalėdinį punšą ir maišykite iki vientisos masės. Palaukite, kol truputį atauš.
- Sukrėskite triufelių mišinį į nedidelius indelius ir padėkite į šaldytuvą ataušti.
- Lengvai pabarstykite kakavos milteliais ir patiekite.
Receptas „DANSUKKER“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Cukrus „Dan Sukker“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Vaikų šventė, Vakarėlis, Velykos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita