Ingredientai
- Grietinėlė 300 ml plakamosios
- Sirupas:(„Dansukker“ šviesiojo) 2 valg. š.
- Imbieras 1 arbat. š. šviežiai tarkuoto
- Juodasis šokoladas 300 g
- Pyragaičiai:(sutrupintų migdolinių) 300 g
- Riešutai 300 g mišinio
Kaip gaminti
- Užvirinkite grietinėlę, šviesųjį sirupą ir tarkuotus imbierus.
- Suberkite sutrupintą šokoladą ir maišykite, kol šokoladas ištirps.
- Įmaišykite trupintus migdolinius pyragaičius ir riešutus. Kvadrato formos skardą išklokite aliuminio folija.
- Mišinį supilkite į skardą. Laikykite vėsiai.
- Prieš patiekdami skardą apverskite ir pyragą supjaustykite.
Receptas „DANSUKKER“