Ingredientai
- Vištiena 1500 g 1,5 kg sverianti višta
- Svogūnai 4 vnt.
- Česnakai 6 skiltelės
- Aitrioji paprika 1 vnt.
- Imbieras 1 vnt. 3 plonyčiai griežinėliai
- Juodieji pipirai 10 vnt. grūdelių
Kaip gaminti
1. Svogūnus supjaustykite žiedais, česnakus nulupkite, iš perpjautos aitriosios paprikos išimkite sėklas.
2. Vištą įdėkite į puodą su sandariu dangčiu, įpilkite vandens, kad apsemtų, sudėkite svogūnus, česnakus, papriką, imbierus, suberkite pipirus, uždenkite ir ant labai mažos ugnies virkite 35 min. (skaičiuojant nuo tada, kai užverda).
3. Nukėlus nuo ugnies puodo neatidenkite dar mažiausiai 1 val.
4. Mėsą supjaustykite porcijomis ir patiekite arba naudoti kitiems patiekalams gaminti.
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |
Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams, Pietums
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita