Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 800 g
- Svogūnai 200 g mažų galvučių
- Čiobreliai 2 vnt. šakelės
- Rozmarinai 1 žiupsnelis kelios šakelės
- Mėlynės 2 st.
- Miltai 100 g
- Garstyčios 1 valg. š.
- Alyvuogių aliejus 30 ml šlakelis
- Sojų padažas 2 valg. š.
- Salierai 6 vnt. stiebų
- Vanduo 500 ml
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Vištienos krūtinėles pasūdykite, pabarstykite pipirais, miltais iš abiejų pusių, apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kad apskrustų.
- Svogūnus nulupkite, perpjaukite išilgai per pusę ir taip pat pakepinkite aliejuje iš abiejų pusių, kad apskrustų.
- Žemame puode plačiu dugnu užvirinkite vandenį, į jį dėkite apkeptą mėsą, rozmarinus, čiobrelius, kepintus svogūnus ir troškinkite maždaug pusantros valandos ant vidutinės ugnies.
- Tuomet į puodą sudėkite mėlynes, garstyčias, pjaustytus salierų stiebus, įpilkite sojų padažo ir troškinkite dar maždaug valandą ant mažos ugnies. Skanu su kuskusu ir keptomis šparaginėmis pupelėmis.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Virtuvės paslaptys“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita