Ingredientai
- Ropė:(vidutinio dydžio) 1 vnt.
- Morkos 2 vnt. 2 - 3
- Svogūnai 1 vnt.
- Burokėliai 1 vnt.
- Petražolės 25 g
- Krapai 25 g
- Miltai 1 valg. š.
- Grietinė 1 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį
Kaip gaminti
- Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepkite svieste. Vėliau sutarkuokite ropę, morkas, burokėlius ir viską sudėkite į keptuvę. Troškinkite ant nedidelės ugnies.
- Pagardinkite troškinį druska, pipirais ir sumaišykite su miltais.
- Patiekite su smulkintais žalumynais ir grietine.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita