Ingredientai
- Morkos 350 g
- Sojos padažas 2 valg. š.
- Medus 2 valg. š. skysto
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Vynas 80 ml sauso baltojo
- Alyvuogės 400 g po 200 g žaliųjų ir juodųjų; be kauliukų
- Mėtos 1 sauja šviežių kapotų
Kaip gaminti
1. Morkas nuskuskite ir supjaustykite maždaug 3–4 centimetrų juostelėmis. Tuomet įkaitinkite aliejų ir kelias minutes pakepinkite morkas. Supilkite baltąjį vyną ir troškinkite tol, kol vynas išgaruos. Į keptuvę pilkite sojos padažą ir medų ir viską gerai išmaišykite. Kepkite dar apie 10 minučių.
2. Įdėkite supjaustytas alyvuoges ir pakepinkite viską dar kelias minutes.
3. Troškintas morkas ir alyvuoges pabarstykite šviežiomis mėtomis.
Kategorijos
- Noriu patiekalo: Troškiniai