Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 500 g
- Bulvės 6 vnt.
- Morkos 1 vnt. didelės
- Svogūnai 1 vnt.
- Pievagrybiai 200 g savo sultyse
- Vištienos prieskoniai 2 g pagal skonį
- Aliejus 50 ml
- Grietinė 100 g
- Vanduo 500 ml
- Sviestas 50 g
Kaip gaminti
Troškinys |
- Paukštieną ištrinkite prieskoniais ir supjaustykite gabaliukais.
- Atskirai aliejuje pakepinkite pievagrybius, paukštieną, sutarkuotą morką ir svogūnus.
- Bulves nuskuskite, supjaustykite kubeliais. Viską dėkite sluoksniais į molinius indelius.
- Į kiekvieną iš jų dar įdėkite po gabaliuką sviesto ir įpilkite po pusę puodelio vandens.
- Trošknkite 30 min., 170 C orkaitėje.
- Baigiantis troškinti, į kiekvieną indelį įdėkite po šaukštelį grietinės.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Aistė Radvilavičiūtė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Šventinis patiekalas, kuriuo didžiuojasi mūsų šeima
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Rengiu šventę: Kalėdos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita