Ingredientai
- Bolivinės balandos (virtos) 200 g
- Morkos 1 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Salierai 10 g gabalėlis gumbo
- Paprikos 1 vnt. saldžioji
- Raudonėliai 1 arbat. š. žiupsnelis džiovintų
- Druska 1 žiupsnelis
- Migdolai 50 g saujelė skrudintų migdolų drožlių
- Alyvuogės 50 g juodosios
Kaip gaminti
1. Supjaustykite morką ir papriką kubeliais, svogūną – žiedeliais, smulkiai sutarkuokite gabalėlį saliero gumbo, pabarstykite raudonėliu ir viską gerai patroškinkite.
2. Suberkite virtas bolivinių balandų kruopas, pasūdykite, pabarstykite smulkintais migdolais bei smulkintomis alyvuogėmis ir dar patroškinkite 10 minučių.
Skanaus!
Plačiau skaitykite: „Inkų auksas – bolivinės balandos“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita