Ingredientai
- Tofu sūris 400 g
- Vištiena 400 g krūtinėlių
- Konservuoti pomidorai be odelių (nedidelis indelis) 1 vnt.
- Konservuotos raudonosios pupelės (nedidelis indelis) 1 vnt.
- Paprikos 1 vnt. raudona
- Tako padažas (indelis) 1 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Česnakai 2 skiltelės
- Druska 1 arbat. š. pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 arbat. š. pagal skonį šviežiai maltų
- Alyvuogių aliejus 3 valg. š.
- Svogūnų laiškai 50 g smulkintų
Kaip gaminti
1. Tofu sūrį supjaustykite kubeliais ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, tada išgriebkite ir sudėkite į atskirą dubenį.
2. Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite aliejuje, kuriame kepė tofu sūris. Kai jie dailiai pagels, sumeskite smulkintą vištieną ir kepkite, iki ji apskrus.
3. Tada sudėkite pomidorus, supilkite tako padažą, sumeskite smulkintą papriką, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir po 10 min. suberkite nuvarvintas pupeles.
4. Troškinį dar kiek pakaitinkite, iki pupelės sušils, tada įmaišykite tofu sūrio kubelius.
5. Troškinį gausiai apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir tiekite karštą.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita