Ingredientai
- Tunas 150 g kokybiško konservuoto savo sultyse
- Kiaušiniai 4 vnt. kietai virti
- Majonezas 2 valg. š. neriebaus
- Garstyčios 1 valg. š.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis jei tunas nesūdytas
- Krapai 1 valg. š. šviežių kapotų
Kaip gaminti
1. Tuną sugnaibykite šakute į nedidelius gabalėlius, berkite į dubenį, ten pat dėkite ir kubeliais supjaustytus kiaušinius.
2. Iš garstyčių, majonezo ir prieskonių sumaišykite padažą, pilkite ant mišrainės ingredientų ir gerai išmaišykite. Negailėdami paskaninkite krapais.
3. Valgykite uždėję ant mėgstamos duonos riekelių ar standžių (pvz., Romaninių) salotų lapų.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Pusryčiams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai