Ingredientai
- Tunas 1 vnt. skardinė savo sultyse
- Agurkai 1 vnt. nedidelis
- Paprikos 2 vnt. saldžioji raudona ir geltona
- Svogūnai 1 vnt. mėlynasis
- Citrinos 1 vnt. 0,5
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
- Petražolės 3 vnt. kelios šakelės
Kaip gaminti
1. Visas daržoves supjaustykite smulkiais kubeliais.
2. Tuną sudėkite į dubenį ir šakute sutrinkite. Įmaišykite daržoves.
3. Puodelyje sumaišykite citrinų sultis su aliejumi, pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
4. Užpilu apliekite salotas, sudėliokite į stiklinaites ir papuoškite petražolėmis.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Virtuvės paslaptys“
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita