Ingredientai
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Aitrioji paprika 1 žiupsnelis
- Aviena: 100 g
- Lavašas 1 vnt.
- Daržovės 1 sauja pagal skonį
- Česnakai 1 skiltelės pagal skonį
- Grietinė 2 valg. š.
Kaip gaminti
- Mėsą supjaustykite juostelėmis. Įberkite druskos, aitriųjų paprikų ir valandai palikite marinuotis.
- Į grietinę dėkite sutraiškyto česnako ir masę gerai sumaišykite.
- Tiekite su lavašu ir daržovėmis.
Receptą atsiuntė Lina M.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita