„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
4 asmenims Užtruksite: Įvertinkite: 3.0 5 / 2
Jau įvertinote šį receptą

Užkandėlė su kumpiu ir persikais

Užkandėlė su kumpiu ir persikais
Užkandėlė su kumpiu ir persikais / Fotolia nuotr.
Skaitysiu vėliau

Daugiau 15min Gyvenimas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Ingredientai

Kaip gaminti

1. Salotas nuplaukite, nusausinkite, sudėkite į sandarų indą ir valandą palaikykite šaldytuve – bus traškesnės.

2. Persikus arba obuolius perpjaukite per pusę, pašalinkite kauliukus arba sėklalizdžius, supjaustykite vidutinio storio skiltelėmis, apšlakstykite aliejumi, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite šviežiai maltais pipirais.

3. Vaisius dėkite ant kepimo grotelių, po apačia įdėkite skardą aliejui ir nuo vaisių išsiskyrusioms sultims išvarvėti ir kepkite apie 3 min.

4. Kol vaisiai keps, paruoškite įdarą: rikotą gerai ištrinkite su natūraliu jogurtu ir citrinų sultimis.

5. Vaisius išimkite iš orkaitės, atvėsinkite, ant kiekvienos skiltelės krėskite rikotos.

6. Lėkštėse išdėliokite salotų lapelius, kumpį ir vaisius su rikota.

Kategorijos